Hōtaka a Kura – Bell Times 2019-12-04T13:30:36+00:00

Hōtaka a Kura – Bell Times

Bell timesKura programme
8.30am – 8.55amTauira arrive at Kura
9.00am – 10.30amWāhanga 1  |  Akomanga,  1.5 hours
10.30am – 10.40amWā Kai Iti  |  Morning tea in akomanga, 10 minutes
10.40am – 11.10amWā Tākaro  |  Playtime, 30 minutes
11.15am – 12.45pmWāhanga 2  |  Akomanga, 1.5 hours
12.45pm – 12.55pmWā Kai Nui  |  Lunchtime in Akomanga, 10 minutes
12.55pm-1.25pm Wā Tākaro  |  Playtime, 30 minutes
1.30pm-3.00pmWāhanga 2  |  Akomanga, 1.5 hours